Presentació

Presentació

Mas Gelat és molt més que un espai per celebracions.
Parteix de la cuina de la Teresa, la qual brinda una gran experiència gastronòmica durant tot l’any, al restaurant. La nostra cuina d’autor es reinventa a cada estació, emprant de primera mà els  roductes de la terra. Una cuina sofisticada, una conjugació entre modernitat i tradició, sempre en nom de la bona matèria.

Mas Gelat representa un espai únic, ideal per casaments més íntims, una combinació al aire lliure amb un interior càlid i familiar. És natura, gastronomia, és passió pel detall. Imagineu-vos una  celebració a plena natura, rodejat d’arbres centenaris, on el temps s’atura. Un espai on poder viure els somnis, un casament únic fet a mida i, personalitzat, rodejats de la màgia de la naturalesa. mb el valor afegit, d’una gran gastronomia amb productes del mercat de gran qualitat, bona presentació i, combinació amb la cuina d’ara i la de sempre.

A més, tot això amb el gran assessorament del departament de coordinació. Des de Mas Gelat us ajudem amb tot el que estigui a les nostres mans. El dia del casament tindreu una persona que s’encarregarà de coordinar l’esdeveniment, perquè aquest surti com havíeu pensat. 

No creieu que el casament perfecte és possible?


Dormir a mas gelat

Dormir a mas gelat

Mas Gelat compta amb una habitació nupcial a les golfes de la masia, on us podreu preparar el dia del casament,aprofitant la comoditat que això suposa. Així com també, podreu fer les sessions de fotos necessàries per tenir-ne un bon record.
L’endemà podreu compartir confidències i anècdotes del casament durant un bon esmorzar amb productes de la zona.


Cerimònia

Cerimònia

A Mas Gelat, també podeu celebrar la vostra cerimònia. Per aquest moment tan especial hem preparat un espai únic i, amb molt d’encant, en mig de la natura, un espai rodejat d’arbres, amb ancs de fusta i perfecte pels que voleu que la natura sigui la gran protagonista.

Podem realitzar la cerimònia, també, sota el porxo de l’entrada com a pla B en cas de pluja, el qual té un encant especial, rodejat de la natura igual que al pla A.

Decoració floral:

Inclou:

2 rams per la decoració de benvinguda.

1 potet amb flors per totes les tauletes blanques de jardí i aperitiu.

1 arranjament floral per decorar l’entrada de cerimònia. bancs de fusta o cadires de fusta blanques (al porxo).

20 potets de vidre amb bouquet de flors silvestres pels laterals del passadís.

1 arranjament floral per decorar l’altar i elecció de cortina.

Cost: 500 € (obligatori).

Els centres de taula no estan inclosos en aquest preu.
Els nuvis podran contractar aquesta decoració a l’empresa que vulguin o bé contractar-ho a través de la florista que proporciona la resta de flors de Mas Gelat.


Arribada convidats

Arribada convidats

BENVINGUDA DELS CONVIDATS:

1 hora abans que comenci la cerimònia, obsequiarem als vostres convidats amb la copa de benvinguda servida a la nostra estació.Allà trobaran un dispensador amb aigua refrescant, taronjada i llimonada natural, una copa de cava rosat ben fresc i paperines amb patates xips.
D’aquesta manera, el moment d’espera serà més agradable i el nuvi pot aprofitar per rebre a tots els familiars i amics de manera distesa.


L'aperitiu

L'aperitiu

Després de la cerimònia és moment de sorprendre els vostres convidats amb un bon aperitiu. Aquest es farà a la zona de davant de la carpa, on tenim diferents espais amb sofàs, tauletes, cadires. El nostre aperitiu és un conjunt de 19 varietats, entre fredes i calentes amb ingredients i elaboracions variades.

Aperitius freds:

1 Coca Torrada amb Verduretes i Arengada Fumada
2 Daus de Salmó Marinat a la Taronja
3 Mi cuit amb Melmelada de Violeta
4 Gaspatxo de Cirera i Escopinyes
5 Rotlle de Salmó amb Formatge Fresc i Orenga
6 Tàrtar de Vedella al Nostre Estil
7 Xuixo de Foia i Compota de Poma
8 Crema de Carabassa (temperada) amb Cruixents de Pernil

Aperitius calents:

9 Tatakis de Tonyina
10 Canelons d’Espinacs Cruixents i Ametlles amb Pesto Verd
11 Culleres de Molles (“migas”) amb Sobrassada i Raïm
12 Raviolis d’Ànec amb Peres
13 Magrets d’Ànec amb Poma
Confitada
14 Bomba de Sobrassada i Tonyina
15 Sopa Cremosa de Ceps amb Reial de Foia i Parmesà
16 Favetes Baby amb Fideus de Calamar
17 Cruixent de Carn i Bolets
18 Croquetes de Gambes
19 Arrossos de Plàncton, Safrà i Llagostins


Barra de begudes:

Barra de begudes:

Barra de begudes:

Cerveses Estrella Damm & Moritz
Dispensadors amb aigua fresca, llimonada i
taronjada natural
Vermut blanc i negre
Vi blanc i negre
Refrescos

Extres d’aperitiu:

Showcooking:

  • Dauets d’Entrecot del Nord 4.50 €/pax
  • Brotxeta de Gambes i Sèpia 4.50 €/pax
  • Gambes de Palamós 7.00 €/pax

Estacions:

  • Estació d’Arrossos 4.00 €/pax
    (arròs de muntanya amb carn i bolets, risotto de
    verdures i ceps i fideuada de peix amb allioli de
    plàncton)
  • Estació La Vermuteria 5.00 €/pax
    (Escopinyes, musclos en escabetx, banderilles, seitons,
    patates xips, olives farcides, negres i amanides.
    3 classes de vermut blanc i 3 classes de vermut negre)
  • Estació de Cerveses 4.00 €/pax
    (cerveses artesanals de la zona i cerveses estrangeres)
  • Estació de Formatges 4.00 €/pax
  • Estació de Pernil 4.00 €/pax
    (amb tallador, suplement de 100 €)
  • Estació Mixta de Pernil i Formatge 7.00 €/pax
  • Estació de Fumats 7.00 €/pax

Menú 1

Menú 1

Aperitiu Mas Gelat

Entrant a Escollir:

Amanida de Llagostins amb Fideus Grecs i Fruits del Bosc
Amanida de Contrastos amb Vieires, Llagostins i Vinagreta de
Cítrics
Coca Cruixent de Bacallà Gratinat amb Allioli de Mel
Crema de Marisc amb Cloïsses i Gambes

Plat Principal a Escollir:

Xai Rostit i Confitat a Baixa Temperatura amb Salsa de Mel i
Fines Herbes
Milfulls de Filet de Vedella amb Salsa de Pedro Ximenes
Secret Ibèric amb Salsa d’Oporto i Mostassa Antiga amb Xips
de Yuca
Turbot amb Salsa de Taronja i Espàrrecs Verds

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Crema de Iogurt amb Sopa de Fruites
Pastís Nupcial a Escollir:
Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigües Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor

Preu 113 €/pax
Inclòs lloguer de material


Menú 2

Menú 2

Aperitiu Mas del Silenci

Entrant a Escollir:

Coca Cruixent amb Bolets de Temporada i Gambes de Palamós
Amanida de Contrastos amb Encenalls de Foia i Pernil d’Ànec
Bullabessa de Marisc amb perles d’oli i romesco amb Musclos, Rap i Llagostins
Parmentier amb Plàncton, Vieires, Llagostins a la Brasa i Buquet d’Amanida de Contrastos i Fruites.

Plat Principal a Escollir:

Xai Rostit i Confitat a Baixa Temperatura amb Salsa de Mel i
Fines Herbes
Textures d’Ànec a la Taronja i Bolets del Temps
Filet de Vedella de Girona amb Salsa de Tòfones i Poma
Caramel·litzada
Espatlla de Cabrit al Forn amb Xips de Verdura Cruixent
Rap Embolcallat amb Cansalada Ibèrica Llagostins i Cloïsses

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Crema de Iogurt amb Sopa de Fruites

Pastís Nupcial a Escollir:
Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigúes Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor
 
 
Preu 123€/pax
Inclòs lloguer de material.

Menú 3

Menú 3

Aperitiu Mas del Silenci

Bufet Mixta de Formatge i Pernil o Entrant a Escollir:

Amanida de Llagostins amb Fideus Grecs i Gambes de Palamós
Coca Cruixent amb Escabetx de Verdures, Romesco, Rogers Marinats i
Anguila Fumada

Segon Plat de Peix a Escollir:

Tronc de Lluç amb Allioli de Plàncton i mini verduretes
Turbot amb Oli de Vainilla i Confitura de Tomàquet
Fons d’Amanida de Contrastos amb Llagostins, Vieires i Vinagreta de Pinyons

Plat Principal a Escollir:

Milfulls de Filet de Vedella amb Foia al Pedro Ximenes i Llit de Bolets
Secret Ibèric amb Salsa d’Oporto i Xips de Yuca
Espatlla de Cabrit al Forn amb el Seu Suc i Verduretes

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Crema de Iogurt amb Sopa de Fruites

Pastís Nupcial a Escollir:

Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigües Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor

Preu 128 €/pax
Inclòs lloguer de material


Menú 4 (tipus còctel)

Menú 4 (tipus còctel)

Showcooking de:

Brotxeta de Rap Embolcallat amb Cansalada Ibèrica
Brotxeta de Calamars i Llagostins
Mini Filets de Vedella a la Brasa
Mini Hamburgueses de Vedella i Foia
Gambes de Palamós a la Planxa

Estacions:

Estació mixta de Formatges i Pernil
Bufet d’Arrossos

6 Aperitius a Escollir

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Copa Gelada de Gintònic
Pastís Nupcial a Escollir:
Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigües Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor

Preu 133 €/pax
Inclòs lloguer de materialMenú contemplat al jardí. Si la meitat es fes a la sala, hi
hauria un increment de 10 €/pax per parament de taula.


La barra lliure i ressopó

La barra lliure i ressopó

Per acompanyar la festa us proposem les diferents opcions de barra lliure i ressopó. A més, sorprèn als teus convidats amb una fabulosa Sweet Table amb dolços i llaminadures variades.

2 hores de barra lliure preu 22 €/ pax

Inclou:

Refrescos
Cerveses
Cava
Ginebra
(Beefeater, Beefeater Pink, Tanqueray, Seagram’s, Bombay Sapphire)
Vodka
(Absolut, Smirnoff)
Ron
(Bacardí, Brugal, Cacique)
Wisky
(JB, Ballantine’s, Pacharan, Zoco, Malibú, Wisky Peach, Jack Daniel’s)


3a i 4a hora barra lliure preu 7 €/hora-pax
+ 100 €/hora de servei

Inclou:

Les begudes anteriors
Ressopó (Coca de Folgueroles amb Xocolata i Coca Salada amb Tomàquet i Llonganissa de Vic


Extres de barra lliure:

Extres de barra lliure:

Extres de barra lliure:

- Barra lliure de Mojitos: de Menta i de Maduixa
4 €/hora-pax + 100 €/hora de servei (màxim 2 hores)

- Barra lliure Prèmium:

Bull Dog, Gin Mare, Puerto de Indias, Ron Brugal
Superior, Habana 7, Hendrix, més les que vosaltres
vulgueu demanar.
7 €/hora-pax + 100 €/hora de servei (màxim 2 hores)

Sweet Table 6 €/pax
(Bufet de Dolços i Llaminadures)

Inclou:

Diferents tipus de postres d’elaboració pròpia com cupcakes, lioneses, rebosteria, pastissos, pasta de full... i varietat de llaminadures.
El muntatge es fa en una de les nostres estacions properes a la pista de ball amb decoració i il·luminació especial.


Informació, reserva i condicions

Informació, reserva i condicions

- Facturable: Fins a 70 adults. Nens i staff a part.

- 10% IVA no inclòs.

- Casament de nit: suplement de 500 €

- Per reservar la data caldrà fer una paga i senyal de 1000 €.

Fins que no s’hagi rebut la paga i senyal i el contracte signat, no quedarà formalitzada la reserva.

- La resta del casament es farà de la següent manera:

·Entre els mesos de novembre i abril, es farà la prova del menú on s’haurà de fer un pagament corresponent al 35% del total del pressupost.

·Un mes abans de la celebració, caldrà fer un pagament corresponent al 40% del total del pressupost.

·La setmana abans del casament, caldrà fer el pagament final per assolir el 100% de la factura final.

- Menú Infantil: El cost del menú infantil és del 50%, del menú escollit pels adults. Es podrà escollir entre un menú de 2 plats o un plat combinat.

Les opcions seran de macarrons o canelons, filet arrebossat amb patates o hamburguesa de filet de vedella amb patates i gelat.

- Menú professional: Els menús dels fotògrafs, vídeo i DJ tindran un cost del 50% sobre el menú escollit pels adults 

- Servei de lloguer de mantetes i/o paraigües: 200 €.
Es pot contractar el mateix dia del casament.


Confirmació de convidats: es farà de la següent manera

Confirmació de convidats: es farà de la següent manera

- Confirmació de convidats: es farà de la següent manera:
· A la firma del contracte, els nuvis hauran de donar una xifra el més aproximada possible al total final de persones.
Mas Gelat només admetrà una reducció màxima del 10% sobre els comensals pactats anteriorment. En cas que la xifra baixés amb un % superior al 10%, Mas Gelat es reserva el dret a cobrar els menús necessaris per assolir la xifra de comensals pactada.
· Un mes abans de la celebració caldrà notificar la xifra aproximada de convidats.
· 15 dies abans del casament, es notificarà la xifra final de comensals. Aquesta xifra serà el mínim facturable, en cas que
hi hagi baixes posteriors a aquesta data, Mas Gelat no descomptarà els menús.

- Distribució de taules: 15 dies abans, els nuvis hauran d’entregar la distribució final de taules i indicar els menús especials (vegetarians, celíacs, infantils...)

- Elements decoratius: una setmana abans, els nuvis hauran d’entregar a Mas Gelat tots aquells elements decoratius que hagin preparat per al seu casament i que s’hi hagin de col·locar a les nostres instal·lacions, així com les etiquetes amb el nom de cada convidat per posar al seu plat, la llista de seating plan...

- Professionals Externs: Mas Gelat compta amb una llista de proveïdors recomanats que ofereixen gran qualitat, professionalitat i garantia.

- DJ: El servei de DJ i muntatge d’equips de so, hauran de contractar-se de forma obligatòria a una d’aquestes 3 empreses:
Sensations, Pure Events i/o Nexus Music.

Restaurant Mas Gelat - Ctra. Hostalric - Arbúcies, Km 1 - Sant Feliu de Buixalleu (Girona)
Tel. 630 375 600 - 972 871 719