Presentació

Presentació

Mas Gelat és molt més que un espai per a celebracions; pren la seva ànima de la cuina de la Teresa, que ens brinda una gran experiència gastronòmica durant tot l’any al seu restaurant.

La nostra cuina d’autor es reinventa a cada estació, emprant de primera mà els productes de la nostra terra. El resultat: una cuina sofisticada, una conjunció entre modernitat i tradició, sempre en nom de la bona matèria.

A Mas Gelat pots gaudir un espai únic, ideal per a casaments íntims; una combinació d’ambients exteriors amb un interior càlid i familiar.

A més d ’això, us oferim l'asessorament del nostre departament de coordinació, sempre present per ajudar-vos amb tot el que estigui a les nostres mans.

Más Gelat és natura, disseny, gastronomia... és passió pel detall.


Cerimònia

Cerimònia

Muntatge i desmuntatge d'elements:

  • Bodegó de benvinguda amb elements a conjunt de l'estildel casament
  • Mobiliari per la cerimònia (taula, banc pels nuvis, cistelles, cadires de fusta i forja per als convidats...)
  • Espelmes per marcar el jardí
  • Iluminació del poxo i exteriors
  • Mà d'obra del personal per adequar l'espai al casament


Decoració floral:

  • 2 rams per la decoració de benvinguda
  • 1 potet amb flor per totes les tauletes d'aperitiu
  • 1 arranjament floral per decorar l'entrada de cerimònia
  •  Potets de vidre amb bouquet de flors silvestres pels laterals del passadís
  • 1 arranjament floral per decorar l'altar i elecció de cortina.


Els centres de taula no estan inclosos en aquest preu. Els nuvis podran contractar aquesta decoració a l'empresa que vulguin o bé contractar-ho a través de la florista que proporciona la resta de flors del Mas del Silenci. 

A Mas Gelat també hi podreu celebrar la vostra cerimònia.
Per a aquest moment tant especial hem preparat un espai únic i amb molt d’encant, en mig de la natura; un espai rodejat d’arbres.

En cas de pluja, podem celebrar la cerimònia sota el porxo de la nostra terrassa, també rodejat de natura.

Cost: 500 €

 


Arribada dels convidats

Arribada dels convidats

Una hora abans que comenci la cerimònia, obsequiarem als vostres convidats amb la copa de benvinguda servida a la nostra estació de recepció. Allà hi trobaran un dispensador amb aigua refrescant, taronjada i llimonada natural, una copa de cava ben fresc i paperines amb patates i verdures xips. D’aquesta manera, el moment d’espera serà més agradable i el nuvi podrà aprofitar per a rebre a tots els familiars i amics de manera distesa.


L'aperitiu

L'aperitiu

Després de la cerimònia és el moment de sorprendre els vostres convidats amb un bon aperitiu.

Al nostre jardí, hi tenim el porxo i diferents espais molt adequats per gaudir d'aquest moment.

El nostre aperitiu és un conjunt de 19 varietats, entre fredes i calentes, i amb ingredients i elaboracions variades.

En el moment de la degustació, n’haureu d’escollir 12 per al vostre casament.

Aperitiu inclòs en el preu del menú

Aperitius freds:

1Coca Torrada amb Verduretes i Arengada Fumada
2 Dau de Salmó Marinat a la Taronja
3 Mi cuit amb Melmelada de Violeta
4 Gaspatxo de Cirera i Escopinyes
5 Rotlle de Salmó amb Formatge Fresc
6 Tàrtar de Vedella al Nostre Estil
7 Xuixo de Foia
8 Crema de Carabassa amb Cruixents de
Pernil

Aperitius calents:

9 Tatakis de Tonyina
10 Canelons de verdures amb Espinacs Crixents
11 Mini-hamburgueses de vedella
12 Raviolis d'Ànec amb Peres
13 Magrets d'Ànec amb Poma Confitada
14 Bomba de Sobrassada i Tonyina
15 Sopa Cremosa de Ceps amb Reial de Foia
16 Favetes Baby amb Fideus de Calamar
17 Cruixent de Carn i Bolets
18 Croquetes de Tonyina amb Maionesa de Taronja
19 Arrossos de Plàncton, Safrà i Llagostins

Barra de begudes:

Cerveses (Estrella Damm & Moritz)
Dispensadors amb aigua fresca, llimonada i taronjada natural, i diferents tes freds.
Vermut blanc i negre
Vi blanc i negre
Refrescos

Extres d'aperitiu:

Vermuteria
Bufet de
Formatges i Bufet de Pernil
Arrosseria
Candy Bar
Bufet de


Barra de begudes:

Barra de begudes:

Barra de begudes:

Cerveses Estrella Damm & Moritz
Dispensadors amb aigua fresca, llimonada i
taronjada natural
Vermut blanc i negre
Vi blanc i negre
Refrescos

Extres d’aperitiu:

Showcooking:

  • Dauets d’Entrecot del Nord 4.50 €/pax
  • Brotxeta de Gambes i Sèpia 4.50 €/pax
  • Gambes de Palamós 7.00 €/pax

Estacions:

  • Estació d’Arrossos 4.00 €/pax
    (arròs de muntanya amb carn i bolets, risotto de
    verdures i ceps i fideuada de peix amb allioli de
    plàncton)
  • Estació La Vermuteria 5.00 €/pax
    (Escopinyes, musclos en escabetx, banderilles, seitons,
    patates xips, olives farcides, negres i amanides.
    3 classes de vermut blanc i 3 classes de vermut negre)
  • Estació de Cerveses 4.00 €/pax
    (cerveses artesanals de la zona i cerveses estrangeres)
  • Estació de Formatges 4.00 €/pax
  • Estació de Pernil 4.00 €/pax
    (amb tallador, suplement de 100 €)
  • Estació Mixta de Pernil i Formatge 7.00 €/pax
  • Estació de Fumats 7.00 €/pax

Menú 1

Menú 1

Aperitiu Mas Gelat

Entrant a Escollir:

Amanida de Llagostins amb Fideus Grecs i Fruits del Bosc
Amanida de Contrastos amb Vieires, Llagostins i Vinagreta de
Cítrics
Coca Cruixent de Bacallà Gratinat amb Allioli de Mel
Crema de Marisc amb Cloïsses i Gambes

Plat Principal a Escollir:

Xai Rostit i Confitat a Baixa Temperatura amb Salsa de Mel i
Fines Herbes
Milfulls de Filet de Vedella amb Salsa de Pedro Ximenes
Secret Ibèric amb Salsa d’Oporto i Mostassa Antiga amb Xips
de Yuca
Turbot amb Salsa de Taronja i Espàrrecs Verds

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Crema de Iogurt amb Sopa de Fruites
Pastís Nupcial a Escollir:
Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigües Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor

Preu 113 €/pax
Inclòs lloguer de material


Menú 2

Menú 2

Aperitiu Mas del Silenci

Entrant a Escollir:

Coca Cruixent amb Bolets de Temporada i Gambes de Palamós
Amanida de Contrastos amb Encenalls de Foia i Pernil d’Ànec
Bullabessa de Marisc amb perles d’oli i romesco amb Musclos, Rap i Llagostins
Parmentier amb Plàncton, Vieires, Llagostins a la Brasa i Buquet d’Amanida de Contrastos i Fruites.

Plat Principal a Escollir:

Xai Rostit i Confitat a Baixa Temperatura amb Salsa de Mel i
Fines Herbes
Textures d’Ànec a la Taronja i Bolets del Temps
Filet de Vedella de Girona amb Salsa de Tòfones i Poma
Caramel·litzada
Espatlla de Cabrit al Forn amb Xips de Verdura Cruixent
Rap Embolcallat amb Cansalada Ibèrica Llagostins i Cloïsses

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Crema de Iogurt amb Sopa de Fruites

Pastís Nupcial a Escollir:
Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigúes Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor
 
 
Preu 123€/pax
Inclòs lloguer de material.

Menú 3

Menú 3

Aperitiu Mas del Silenci

Bufet Mixta de Formatge i Pernil o Entrant a Escollir:

Amanida de Llagostins amb Fideus Grecs i Gambes de Palamós
Coca Cruixent amb Escabetx de Verdures, Romesco, Rogers Marinats i
Anguila Fumada

Segon Plat de Peix a Escollir:

Tronc de Lluç amb Allioli de Plàncton i mini verduretes
Turbot amb Oli de Vainilla i Confitura de Tomàquet
Fons d’Amanida de Contrastos amb Llagostins, Vieires i Vinagreta de Pinyons

Plat Principal a Escollir:

Milfulls de Filet de Vedella amb Foia al Pedro Ximenes i Llit de Bolets
Secret Ibèric amb Salsa d’Oporto i Xips de Yuca
Espatlla de Cabrit al Forn amb el Seu Suc i Verduretes

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Crema de Iogurt amb Sopa de Fruites

Pastís Nupcial a Escollir:

Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigües Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor

Preu 128 €/pax
Inclòs lloguer de material


Menú 4 (tipus còctel)

Menú 4 (tipus còctel)

Showcooking de:

Brotxeta de Rap Embolcallat amb Cansalada Ibèrica
Brotxeta de Calamars i Llagostins
Mini Filets de Vedella a la Brasa
Mini Hamburgueses de Vedella i Foia
Gambes de Palamós a la Planxa

Estacions:

Estació mixta de Formatges i Pernil
Bufet d’Arrossos

6 Aperitius a Escollir

Pre Postre a Escollir:

Copa Gelada de Mojito
Copa Gelada de Mandarina
Copa Gelada de Gintònic
Pastís Nupcial a Escollir:
Red Velvet
Naked Cake
Tiramisú

Celler:

Vins i Caves de la Casa
Aigües Minerals
Cafès, Petit Fours i Copa de Licor

Preu 133 €/pax
Inclòs lloguer de materialMenú contemplat al jardí. Si la meitat es fes a la sala, hi
hauria un increment de 10 €/pax per parament de taula.


La barra lliure i ressopó

La barra lliure i ressopó

Per acompanyar la festa us proposem les diferents opcions de barra lliure i ressopó. A més, sorprèn als teus convidats amb una fabulosa Sweet Table amb dolços i llaminadures variades.

2 hores de barra lliure preu 22 €/ pax

Inclou:

Refrescos
Cerveses
Cava
Ginebra
(Beefeater, Beefeater Pink, Tanqueray, Seagram’s, Bombay Sapphire)
Vodka
(Absolut, Smirnoff)
Ron
(Bacardí, Brugal, Cacique)
Wisky
(JB, Ballantine’s, Pacharan, Zoco, Malibú, Wisky Peach, Jack Daniel’s)


3a i 4a hora barra lliure preu 7 €/hora-pax
+ 100 €/hora de servei

Inclou:

Les begudes anteriors
Ressopó (Coca de Folgueroles amb Xocolata i Coca Salada amb Tomàquet i Llonganissa de Vic


Extres de barra lliure:

Extres de barra lliure:

Extres de barra lliure:

- Barra lliure de Mojitos: de Menta i de Maduixa
4 €/hora-pax + 100 €/hora de servei (màxim 2 hores)

- Barra lliure Prèmium:

Bull Dog, Gin Mare, Puerto de Indias, Ron Brugal
Superior, Habana 7, Hendrix, més les que vosaltres
vulgueu demanar.
7 €/hora-pax + 100 €/hora de servei (màxim 2 hores)

Sweet Table 6 €/pax
(Bufet de Dolços i Llaminadures)

Inclou:

Diferents tipus de postres d’elaboració pròpia com cupcakes, lioneses, rebosteria, pastissos, pasta de full... i varietat de llaminadures.
El muntatge es fa en una de les nostres estacions properes a la pista de ball amb decoració i il·luminació especial.


Informació, reserva i condicions

Informació, reserva i condicions

- Facturable: Fins a 70 adults. Nens i staff a part.

- 10% IVA no inclòs.

- Casament de nit: suplement de 500 €

- Per reservar la data caldrà fer una paga i senyal de 1000 €.

Fins que no s’hagi rebut la paga i senyal i el contracte signat, no quedarà formalitzada la reserva.

- La resta del casament es farà de la següent manera:

·Entre els mesos de novembre i abril, es farà la prova del menú on s’haurà de fer un pagament corresponent al 35% del total del pressupost.

·Un mes abans de la celebració, caldrà fer un pagament corresponent al 40% del total del pressupost.

·La setmana abans del casament, caldrà fer el pagament final per assolir el 100% de la factura final.

- Menú Infantil: El cost del menú infantil és del 50%, del menú escollit pels adults. Es podrà escollir entre un menú de 2 plats o un plat combinat.

Les opcions seran de macarrons o canelons, filet arrebossat amb patates o hamburguesa de filet de vedella amb patates i gelat.

- Menú professional: Els menús dels fotògrafs, vídeo i DJ tindran un cost del 50% sobre el menú escollit pels adults 

- Servei de lloguer de mantetes i/o paraigües: 200 €.
Es pot contractar el mateix dia del casament.


Confirmació de convidats: es farà de la següent manera

Confirmació de convidats: es farà de la següent manera

- Confirmació de convidats: es farà de la següent manera:
· A la firma del contracte, els nuvis hauran de donar una xifra el més aproximada possible al total final de persones.
Mas Gelat només admetrà una reducció màxima del 10% sobre els comensals pactats anteriorment. En cas que la xifra baixés amb un % superior al 10%, Mas Gelat es reserva el dret a cobrar els menús necessaris per assolir la xifra de comensals pactada.
· Un mes abans de la celebració caldrà notificar la xifra aproximada de convidats.
· 15 dies abans del casament, es notificarà la xifra final de comensals. Aquesta xifra serà el mínim facturable, en cas que
hi hagi baixes posteriors a aquesta data, Mas Gelat no descomptarà els menús.

- Distribució de taules: 15 dies abans, els nuvis hauran d’entregar la distribució final de taules i indicar els menús especials (vegetarians, celíacs, infantils...)

- Elements decoratius: una setmana abans, els nuvis hauran d’entregar a Mas Gelat tots aquells elements decoratius que hagin preparat per al seu casament i que s’hi hagin de col·locar a les nostres instal·lacions, així com les etiquetes amb el nom de cada convidat per posar al seu plat, la llista de seating plan...

- Professionals Externs: Mas Gelat compta amb una llista de proveïdors recomanats que ofereixen gran qualitat, professionalitat i garantia.

- DJ: El servei de DJ i muntatge d’equips de so, hauran de contractar-se de forma obligatòria a una d’aquestes 3 empreses:
Sensations, Pure Events i/o Nexus Music.


Dormir a mas gelat

Dormir a mas gelat

Mas Gelat compta amb una habitació nupcial a les golfes de la masia, on us podreu preparar el dia del casament,aprofitant la comoditat que això suposa. Així com també, podreu fer les sessions de fotos necessàries per tenir-ne un bon record.
L’endemà podreu compartir confidències i anècdotes del casament durant un bon esmorzar amb productes de la zona.

Restaurant Mas Gelat - Ctra. Hostalric - Arbúcies, Km 1 - Sant Feliu de Buixalleu (Girona)
Tel. 630 375 600 - 972 871 719