Milfulls d’Albergínia (amb olivada, tomàquet, formatge fresc i formatge de cabra cruixent) 
Milhojas de Berenjena (con olivada, tomate, queso fresco y queso de cabra crujiente) 
15,00€
 
Carpaccio de Vedella 
Carpaccio de Ternera 
15,00€

Carpaccio de Bacallà 
Carpaccio de Bacalao 
15,00€

Risotto de Verdures i Ceps (amb arròs Carnaroli, alberginia, carbassó, pastanaga, ceba i ceps) 
Risotto de Verduras i Ceps (con arroz Carnaroli, berenjena, calabacín, zanahoria, cebolla y setas)
2 persones mínim. Preu per ració: 14,00€

Micuit d’Ànec (amb melmelada de violeta i mandarina)
Micuit de Pato (con mermelada de violeta y mandarina) 
15,00€

Tàrtar de Tonyina (amb tàperes, cogombre, ceba tendra, salsa d’ametlla, soja, mostassa i tabasco)
Tartar de Atún (con alcaparras, pepinillos, cebolla tierna, salasa de almendra, soja, mostaza y tabasco)
19,00€

Bunyols de Bacallà a l’Antiga
Buñuelos de Bacalao a la Antigua
15,00€

Ous amb Tòfona i Foie
Huevos con Trufa y Foie
16,00€

Timbal de Botifarra Negra Esparracada amb Patates del Bufet
Tambor de Butifarra Negra Esparraca (abierta) con Patatas del Bufet
14,00€

Amanida Masgelat (amb fruits secs, tonyina, anxoves,tomàquet i llagostí amb pasta Kataifi)
Ensalada del Masgelat (con frutos secos, atún, anchoas, tomate y langostino con pasta Kataifi) 
14,00€

Saltejat de Favetes amb Rossinyols 
(amb vinagreta d’ametlles, favetes, rossinyols, alls tendres, pinyons i foie a la planxa)
Salteado de Habitas con Rossinyols 
(con vinagreta de almendras, habitas, setas, ajos tiernos y foie a la plancha) 
16,00€

Farcell Cruixent de Verduretes
(amb carbassó, albergínia, pastanaga, ametlles, vinagreta de Jerez i vinagre de Mòdena)
Fardo Crujiente de Verdirutas
(con calabacín, berenjena, zanahoria, almendras, vinagreta de Jerez y vinagre de Módena)
14,00€

Caneló Cruixent (amb salsa de ceps i formatge)
Canelón Crujiente (con salsa de setas y queso)
15,00€


CARN

 
Garrí al Forn amb Salsa de Rostit
Lechón al Horno con Salsa de Asado
19,00€

Cabrit Arrebossat
Cabrito Rebozado
19,00€

Espatlla de Cabrit al Forn amb Verduretes
Espalda de Cabrito al Horno con Verduritas
23,00€

Magret d’Ànec amb Reducció d’Oporto
Magret de Pato con Reducción de Oporto
18,00€

Galtes de Porc (femella) al Forn (amb poma i reducció de Pedro Ximenez)
Mejillas de Cerdo (hembra) al Horno (con manzana y reducción de Pedro Ximenez)
16,00€

Peus de Porc Dessossats i Arrebossats amb Foie a la Planxa
Pies de Cerdo Deshuesados y Rebozados con Foie a la Plancha
18,00€

Civet de Cua de Bou a l’Estil de la Teresa
Civet de Cola de Buey al Estilo de Teresa
16,00€

Filet de Cèrvol Farcit de Formatge Blau de Centelles
Filete de Ciervo Relleno de Queso Azul de Centelles
23,00€

Centre d’Entrecot de Galícia Sense Os
Centro de Entrecot de Galicia Sin Hueso
23,00€

Filet de Vedella a l’Oporto i amb Foie
Filete de Ternera al Oporto y con Foie
23,00€
 

PEIX

 
Bacallà amb Allioli de Plàncton
Bacalao con Alioli de Plancton
19,00€

Bacallà a la Llauna a l’Estilo Barcelona
Bacalao a la Lata al Estilo Barcelona
19,00€

Turbot a la Planxa amb Alls Tendres i Vinagreta
Rodaballo a la Plancha con Ajos Tiernos y Vinagreta
19,00€

Rap Embolcallat amb Cansalada Ibèrica
Rape Envuelto con Tocino Ibérico
23,00€

Tataki de Tonyina (amb melmelada de tomàquet, wasabi i gingebre)
Tataki de Atún (con mermelada de tomate, wasabi y gengibre)
21,00€
Restaurant Mas Gelat - Ctra. Hostalric - Arbúcies, Km 1 - Sant Feliu de Buixalleu (Girona)
Tel. 630 375 600 - 972 871 719