Recomanacions de temporada

Cargols picants 14,00 €

Pèsols de Llavaneres amb cloïses i botifarra negra 17,00€

Saltejat de bolets ( llengua de bou, rossinyols i rovellons) 17,00 €

Ous ferrats amb patates i bolets 17,00 €

Bacallà Skrei al forn amb fons de crema de carbassa 18,00€
 
Coca de verdures amb escamarlans de costa i llagostins 17,00€
 
Turbot a la brasa 20,00 €
 
 
Salmó a la brasa 17,00 €

Rap a la brasa 20,00 €

Vedella amb castanyes 19,00 €
 
“Coquelette” farcida de carn i bolets 20,00 €
 
Pollastre de pagès amb magrana i bolets 17,00 €
 
“Chuletón” de Galícia ( 2 persones ) 49,00 €
Restaurant Mas Gelat - Ctra. Hostalric - Arbúcies, Km 1 - Sant Feliu de Buixalleu (Girona)
Tel. 630 375 600 - 972 871 719