Menú Mas Gelat (dimecres a divendres no festius)

Primers

PIca-Pica o Primer a Triar

PICA-PICA EN TAULA
(Taula completa)

CRUIXENT DE VERDURES
amb formatge de cabra
CARPACCIO DE BACALLÀ
AMANIDA DE TOMÀQUET RAF I TONYINA
ARRÒS DE MUNTANYA

PRIMER A TRIAR

MILFULLS D’ALBERGÍNIA
CANELONS DE CARN I BOLETS
ARRÒS DE MUNTANYA
AMANIDA DE LLAGOSTINS
amb fideus Kataifi
TÀRTAR DE VEDELLA
TATAKI DE TONYINA

Segons

BACALLÀ AMB ALLIOLI DE MEL
MILFULLS DE VEDELLA AMB VERDURETES AL JEREZ
CENTRE D’ENTRECOT “ANGUS” A LA BRASA (Suplement 5 €)
GALTES AL FORN AMB REDUCCIÓ DE PEDRO XIMENEZ
PEUS DE PORC DESOSSATS AMB FOIE
LLOBARRO A LA BRASA

Postres

 

CREMA FREDA AMB XOCOLATA
MOUSSE DE MADUIXA
PASTÍS DEL DIA
GELAT DE MOJITO

Vins

 

Vi blanc:
MO (Empordà)
Vi negre:
HERÈNCIA ALTÉS (Terra Alta)

Cafè o Infusió


PREU: 25,00 € + IVA 10%

Restaurant Mas Gelat - Ctra. Hostalric - Arbúcies, Km 1 - Sant Feliu de Buixalleu (Girona)
Tel. 630 375 600 - 972 871 719